Samenwerking Esprit Telecom en NewTelco

Bron: ANP

Amsterdam, 10 juli 2007 – Direct vergaderen zonder reserveren, uitstekende geluidskwaliteit, het online kunnen volgen wie tot de vergadering is toegetreden en het kunnen opnemen van de vergadering. Dit zijn enkele unieke features waarmee de door NewTelco ontwikkelde en beheerde telefonische vergaderdienst NewConference zich onderscheidt in de telecommarkt. De samenwerkingsovereenkomst is een logische stap voor Esprit Telecom, dat voortdurend haar productportfolio uitbreidt met vernieuwende producten en diensten.

“Met deze nieuwe dienst is Esprit Telecom nog beter in staat in te springen op de behoefte van onze zakelijke gebruikers om snel en efficient met een groep mensen overleg te plegen”, zegt Piet Grootenboer, algemeen directeur van Esprit Telecom. “De dienst is zowel binnen Nederland als internationaal te gebruiken en daardoor bij uitstek geschikt voor internationaal opererende organisaties”.

Over Esprit Telecom
Esprit Telecom startte in 1993 als eerste alternatieve telecomprovider naast KPN en is nu een van de belangrijkste aanbieders van telecommunicatiediensten met een compleet portfolio van vaste- en mobiele telefonie, data- en Internetdiensten voor de groot- en kleinzakelijke markt, overheden en non-profit instellingen. Esprit Telecom is o.a. voorkeursleverancier voor de BTG (Vereniging BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers), de overheid in het kader van ‘OT 2006’, KHN (Koninklijke Horeca Nederland), Uneto-VNI, NVG (Nederlands Verbond van de Groothandel).

Over NewTelco
NewTelco ontwikkelt en exploiteert slimme en doelmatige telefonische vergaderdiensten voor zakelijke en prive gebruikers. NewConference is de meest geavanceerde dienst in het portfolio van NewTelco. NewTelco combineert de robuustheid van traditionele telefonie met de veelzijdigheid en flexibiliteit van het Internet. Dit leidt tot krachtige diensten die verrassend eenvoudig in het gebruik zijn. Ook maakt deze technologie de lage gebruikstarieven mogelijk.
Kijk voor meer informatie op: www.newtelco.nl; www.newconference.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *