Conference call feature Skype gekraakt

De mogelijkheid om een conference call met tien personen te voeren in Skype is gekraakt. Alle gebruikers met een x86-processor kunnen gebruik maken van de functie.

De Skype-Intel-overeenkomst is niet alleen bij AMD slecht gevallen. Ook Skype-gebruikers zijn er niet blij mee. Een programmeur heeft een patch op zijn website gezet die geschikt is voor Skype versie 2.0.0.90. Na installatie kan de belsoftware conference calls met tien personen opzetten, zolang de pc een x86-processor bevat.

De Skype-software controleert tijdens het booten of er een specifieke Intel-code aanwezig is. Als dat het geval is, is een conference call met tien personen mogelijk. Concurrent AMD is dit in het verkeerde keelgat geschoten en heeft Skype een dagvaarding gestuurd om informatie boven water te krijgen om aan te tonen dat Intel oneerlijke concurrentie bedrijft. De informatie maakt onderdeel van de antitrustzaak die AMD tegen Intel heeft aangespannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *