Telefonisch vergaderen – Weblog

Simpelweg alles over teleconferencing, conference calls en telefonisch vergaderen

Telefonisch vergaderen – Weblog header image 2

Konferenco: telefonisch vergaderen voor weinig

No Comments

Ons land is een nieuwe dienst voor telefonisch vergaderen (conference calls) rijker. Het gaat om Konferenco (https://www.konferenco.com/nl). De naam lijkt misschien wat ongebruikelijk maar blijkt “vergadering” of “conference” te betekenen in Esperanto. Konferenco valt op door een zeer gunstig gebruikstarief van 7 cent (dit is zo’n beetje het laagste tarief in Nederland!), geen vaste kosten en heeft inbelnummers in meer dan 10 landen (waaronder Nederland, BelgiĆ« en Duitsland). Zeker de moeite waard om even te bekijken.

Konferenco

Tags: Nieuws

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment